Στον χώρο του γυμναστηρίου μας θα συναντήσετε τους άρτια καταρτισμένους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
Στράτο Κολιόπουλο και Νικόλαο Πάλλη. Οι γυμναστές μας ασχολούνται προσωπικά με τους αθλητές του κέντρου μας, εστιάζοντας στις ανάγκες του καθένα ξεχωριστά.

Το γυμναστήριό μας φιλοξενεί αθλητές όλων των ηλικιών, από 14 έως 85 ετών, και ειδικεύεται σε ποικίλες κατηγορίες άθλησης, όπως masters swimming team, running team, sports man, τριαθλητές και αθλητές κολύμβησης. Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τους στόχους του εκάστοτε αθλητή εκπονείται το ανάλογο ατομικό πρόγραμμα. Στόχος μας είναι η καλή φυσική κατάσταση των αθλητών μας, η ορθοσωμία, η βελτίωση και η αύξηση της αθλητικής επίδοσής τους.

Το κέντρο μας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με τη σύμφωνη γνώμη ιατρού ή φυσικοθεραπευτή, όπου χρειάζεται.

Θέλεις υγεία και ευεξία; Προπονήσου μαζί μας!

Schedule

View Detail

Personal training

Με έμπειρο &εκπαιδευμένο προσωπικό γυμναστή

Schedule

View Detail

Semi – Personal Training

Συνδυασμός personal με χαμηλό κόστος

Κατόπιν υπουργικής απόφασης η οποία εκδόθηκε σήμερα 13/03/2020 το αθλητικό μας κέντρο αναστέλλει την λειτουργία του μέχρι τις 27/03/2020. Ως εκ τούτου θα ενημερωθείτε για την έναρξη της λειτουργίας μέσα από τα μέσα επικοινωνίας του αθλητικού κέντρου. Κατόπιν εντολής της διοίκησης οι συνδρομές των πελατών του Okeanos Sport Center παγώνουν δηλαδή θα υπάρξει παράταση αυτών. Ευχόμαστε υγεία, ψυχραιμία και όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε την δύσκολη κατάσταση.
Εκ της διευθύνσεως